zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sambal terong - sambal van aubergine
- Nam Jim Jaew - pittige saus (Esarn)
- Lapis daging Surabaya - Rundvlees gestoofd in kecapsaus
- Binte Biluhuta 1 - soep met mais en garnalen
- Acar Kol - atjar van kool, tauge en komkommer
- Getuk Lindri 1 - Zoete aardappel-kokos cake
- Udang Patai Lado Ijau
- sop sayur - groentesoep
- Daging Cabai Daun Ketumbar - pittig rundvlees met koriander
- Madumongso - hongingzoete kroketjes van zwarte ketan
Sambal cabai kemiri - een pittige sambalsaus met kemirinoten


Sambal cabai kemiri
een pittige sambalsaus met kemirinoten
Bahan-bahan:
ingediënten:
4 kemiri noten, gepoft
15 rode rawits
9 rode lomboks
2 theel zout
300 ml water
Cara membuat;
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de pepers met het zout gaar. Wrijf of maal dit samen met de kemiri noten tot een gladde massa
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.