banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Soto sulung-Soep met sambal kemiri
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto sulung
Soep met sambal kemiri
Benodigdheden:
900 gr runderorgaanvlees
1 lente-uitje
1 takje selderieblad
3 eetl. olie
1 theel, witte peper
500 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Taburan:
garnering:
gebakken sjalotjes
sambal kemiri

Cara Membuat:
bereiding:
Kook eerst het vlees met ruim water in 60 minuten gaar. Laat het vlees uitlekken en snijd het dan in kleine stukjes. Wrijf of mal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees en peper toe en bak dit nog 3 minuten. Dan het water toevoegen en zout naar smaak en zachtjes laten koken. snijd de lente-ui in stukjes en de selderij grof. Verdeel in soepkommen de lente-ui en selderij en giet de soep erover. Garneer met bawang goreng en voeg sambal kemiri naar smaak toe
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435413