banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Pare Asam Manis - Zoetzure gebakken bitter komkommer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tumis Pare Asam Manis
Zoetzure gebakken bitter komkommer


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 stuks bitterkomkommer (pare)
1 eetl olie
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
75 kip
75 gr groene paprika
75 gr rode paprika
100 ml water

Haluskan:
Bumbu:
2 eetl ketchup
2 eetl chilisaus
½ theel peper
1 theel zout
1 eetl azijn
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalot fijn, de paprika in stukjes van 1x1cm en hak het vlees fijn. Meng de ingrediënten voor de bumbu goed door elkaar.
Snijd de pare doormidden en snijd deze in plakjes en bestrooi deze met het zout en laat het intrekken. Dan pers het vocht eruit en spoel het af
en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit gaar. Vervolgens de pare en
de paprika toevoegen en bak dit mee. Dan de bumbu en het water toevoegen en even laten koken.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40082628