banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tumis Pare Asam Manis - Zoetzure gebakken bitter komkommer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tumis Pare Asam Manis
Zoetzure gebakken bitter komkommer


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 stuks bitterkomkommer (pare)
1 eetl olie
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
75 kip
75 gr groene paprika
75 gr rode paprika
100 ml water

Haluskan:
Bumbu:
2 eetl ketchup
2 eetl chilisaus
½ theel peper
1 theel zout
1 eetl azijn
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalot fijn, de paprika in stukjes van 1x1cm en hak het vlees fijn. Meng de ingrediënten voor de bumbu goed door elkaar.
Snijd de pare doormidden en snijd deze in plakjes en bestrooi deze met het zout en laat het intrekken. Dan pers het vocht eruit en spoel het af
en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit gaar. Vervolgens de pare en
de paprika toevoegen en bak dit mee. Dan de bumbu en het water toevoegen en even laten koken.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39054150