logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Tumis Pare Asam Manis
Zoetzure gebakken bitter komkommer


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 stuks bitterkomkommer (pare)
1 eetl olie
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
75 kip
75 gr groene paprika
75 gr rode paprika
100 ml water

Haluskan:
Bumbu:
2 eetl ketchup
2 eetl chilisaus
½ theel peper
1 theel zout
1 eetl azijn
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalot fijn, de paprika in stukjes van 1x1cm en hak het vlees fijn. Meng de ingrediënten voor de bumbu goed door elkaar.
Snijd de pare doormidden en snijd deze in plakjes en bestrooi deze met het zout en laat het intrekken. Dan pers het vocht eruit en spoel het af
en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit gaar. Vervolgens de pare en
de paprika toevoegen en bak dit mee. Dan de bumbu en het water toevoegen en even laten koken.

Add comment

Submit

who is online

We have 42 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176637