zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rawon Daging
- Foo yong hay - omelet met krab
- Yum Tawai - gemengede groenten met saus
- Pla Samlee Dad Deow - Gebakken vis met mangosalade
- Pad Kee Mao - dronken kip
- Lemper - gevulde kleefrijst rolletjes
- Pad mee korat ped - Bami Korat wijze
- Daging Age - rundvlees met kokos
- Kho Phat - gebakken rijst
- Ansjovis bouillon 2 - met zeewier
Dendeng Manis Kering - Geroosterd of gebakken gedroogd rundvlees


Dendeng Manis Kering
Geroosterd of gebakken gedroogd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne lappen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit drogen in de zon of in een warme oven. Verhit in een wok de olie en bak het vlees kanpperig en bruin.
Geroosterd of gebakken gedroogd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne lappen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit drogen in de zon of in een warme oven. Verhit in een wok de olie en bak het vlees kanpperig en bruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.