Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Iga sapi merica hitam - gestoofde runder spareribs met zwarte peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga sapi merica hitam
gestoofde runder spareribs met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr spareribs (rund)
1000 ml water
2 salam blaadjes
1 ui
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl worcestershire saus
2 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat (ketchup)
1 eetl saus sambal (chili saus)
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
2 theel zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de ribbetjes en de salem toe en kook dit voor 15 minuten. Giet af maar bewaar 500ml bouillon. Hak de knoflook fijn en snijd de lente ui in stukjes. Snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de ribbetjes toe en roer. Dan de kecaps en de beide sausen toevoegen samen met de peper, het zout en de palmsuiker en roer goed. Dan de bouillon toevoegen en kook alles zachtjes gaar. Schep de lente ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248267