Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Iga sapi merica hitam - gestoofde runder spareribs met zwarte peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Iga sapi merica hitam
gestoofde runder spareribs met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr spareribs (rund)
1000 ml water
2 salam blaadjes
1 ui
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl worcestershire saus
2 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat (ketchup)
1 eetl saus sambal (chili saus)
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
2 theel zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de ribbetjes en de salem toe en kook dit voor 15 minuten. Giet af maar bewaar 500ml bouillon. Hak de knoflook fijn en snijd de lente ui in stukjes. Snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de ribbetjes toe en roer. Dan de kecaps en de beide sausen toevoegen samen met de peper, het zout en de palmsuiker en roer goed. Dan de bouillon toevoegen en kook alles zachtjes gaar. Schep de lente ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465157