logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Iga sapi merica hitam
gestoofde runder spareribs met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr spareribs (rund)
1000 ml water
2 salam blaadjes
1 ui
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl worcestershire saus
2 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat (ketchup)
1 eetl saus sambal (chili saus)
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
2 theel zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de ribbetjes en de salem toe en kook dit voor 15 minuten. Giet af maar bewaar 500ml bouillon. Hak de knoflook fijn en snijd de lente ui in stukjes. Snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de ribbetjes toe en roer. Dan de kecaps en de beide sausen toevoegen samen met de peper, het zout en de palmsuiker en roer goed. Dan de bouillon toevoegen en kook alles zachtjes gaar. Schep de lente ui erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 76 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160273