banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Bringhe - rijst met kip, varkensvlees en garnalen in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bringhe
rijst met kip, varkensvlees en garnalen in kokosmelk

Ingrediënten:
1 kip, gekookt
250 gr varkensvlees, gekookt voor 15 minuten
125 gr garnalen
400 gr kleefrijst
5 teentjes knoflook
1/2 ui
1 salam blad
1 theel zout
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
125 gr erwten
1 theel kunyit
3 eetl olie

garnering:
3 eieren, hardgekookt
1 rode paprika

Bereiding:
Snijd de kip en het varkensvlees in stukjes. Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook fijn en snijd de ui fijn. Halveer de eieren en snijd de paprika in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui toe en bak deze glazig. Voeg de kip en het varkensvlees toe en bak deze in 5 minuten bruin.
Voeg dan de rijst toe samen met de salam, het zout, de erwten, de kunyit en de kokosmelk en roer goed. Kook het geheel zachtjes en afgesloten voor 20 minuten. Voeg dan de garnalen en kook het nog zachtjes voor 5 minuten. Garneer het met de eieren en de paprika en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324499