Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Bringhe - rijst met kip, varkensvlees en garnalen in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bringhe
rijst met kip, varkensvlees en garnalen in kokosmelk

Ingrediënten:
1 kip, gekookt
250 gr varkensvlees, gekookt voor 15 minuten
125 gr garnalen
400 gr kleefrijst
5 teentjes knoflook
1/2 ui
1 salam blad
1 theel zout
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
125 gr erwten
1 theel kunyit
3 eetl olie

garnering:
3 eieren, hardgekookt
1 rode paprika

Bereiding:
Snijd de kip en het varkensvlees in stukjes. Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook fijn en snijd de ui fijn. Halveer de eieren en snijd de paprika in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui toe en bak deze glazig. Voeg de kip en het varkensvlees toe en bak deze in 5 minuten bruin.
Voeg dan de rijst toe samen met de salam, het zout, de erwten, de kunyit en de kokosmelk en roer goed. Kook het geheel zachtjes en afgesloten voor 20 minuten. Voeg dan de garnalen en kook het nog zachtjes voor 5 minuten. Garneer het met de eieren en de paprika en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 229 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454632