banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Bringhe - rijst met kip, varkensvlees en garnalen in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bringhe
rijst met kip, varkensvlees en garnalen in kokosmelk

Ingrediënten:
1 kip, gekookt
250 gr varkensvlees, gekookt voor 15 minuten
125 gr garnalen
400 gr kleefrijst
5 teentjes knoflook
1/2 ui
1 salam blad
1 theel zout
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
125 gr erwten
1 theel kunyit
3 eetl olie

garnering:
3 eieren, hardgekookt
1 rode paprika

Bereiding:
Snijd de kip en het varkensvlees in stukjes. Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook fijn en snijd de ui fijn. Halveer de eieren en snijd de paprika in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui toe en bak deze glazig. Voeg de kip en het varkensvlees toe en bak deze in 5 minuten bruin.
Voeg dan de rijst toe samen met de salam, het zout, de erwten, de kunyit en de kokosmelk en roer goed. Kook het geheel zachtjes en afgesloten voor 20 minuten. Voeg dan de garnalen en kook het nog zachtjes voor 5 minuten. Garneer het met de eieren en de paprika en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37597815