1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

Henk
Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van ...
Cindy
Waar kan ik dodol in Nederland kopen?


@ kleefrijst in de toko en supermarkt
johny
voor hoeveel personen is dit gerecht?


@4-6 personen
Harold Timmermans
Hai kokkie Blanda,

heb soortgelijk sambal badjak recept en ik de sambal is niet zo donker als de ...
À.Velu
Kunt u mij uitleggen hoe ik kokoswater maak?


@kokoswater is het vruchtwater van de kokosnoot

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Filipijnse nasi goreng
filipijnse gebakken rijst
ingrediënten:
8 kopjes gekookte rijst (ong. 300 gr. ongekookt)
3 eieren
1 lapchang worstje in stukken gesneden
4 eetl arachide olie
3 eetl gehakte knoflook
2 eetl gehakte verse gember
1 bosje lente-uitjes
3 eetl sojasaus (ketjap)
1 theel zout
1 theel witte peper

bereiding:
Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en bak onder voortdurend roeren de eieren totdat ze gestold zijn. Schep de eieren dan uit de wok. Voeg 2 eetl olie toe en bak daarin de knoflook en de gember. Dan de lapchang en de gesneden lente-uitjes toevoegen en onder voortdurend omscheppen de rijst. Voeg dan de eieren, de sojasaus, het zout en de witte peper toe. Bak de rijst goed heet op. Serveer.

variatie:
vervang de lapchang worst door tahu/tofu en grof gesneden lomboks of rawits

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33830300