1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Filipijnse nasi goreng
filipijnse gebakken rijst
ingrediënten:
8 kopjes gekookte rijst (ong. 300 gr. ongekookt)
3 eieren
1 lapchang worstje in stukken gesneden
4 eetl arachide olie
3 eetl gehakte knoflook
2 eetl gehakte verse gember
1 bosje lente-uitjes
3 eetl sojasaus (ketjap)
1 theel zout
1 theel witte peper

bereiding:
Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en bak onder voortdurend roeren de eieren totdat ze gestold zijn. Schep de eieren dan uit de wok. Voeg 2 eetl olie toe en bak daarin de knoflook en de gember. Dan de lapchang en de gesneden lente-uitjes toevoegen en onder voortdurend omscheppen de rijst. Voeg dan de eieren, de sojasaus, het zout en de witte peper toe. Bak de rijst goed heet op. Serveer.

variatie:
vervang de lapchang worst door tahu/tofu en grof gesneden lomboks of rawits

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040