banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Semur Kambing Gulung - smoor van lamsgehakt en aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Kambing Gulung
smoor van lamsgehakt en aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsgehakt
1 ei
2 eetl bloen
1 eetl gehakte selderij
3 aardappelen
2 salam blad
600 ml kokosmelk
1 theel zout
2 sjalotjes, klein
1 theel palmsuiker
4 eetl kecap manis
6 rode rawits
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1/2 theel peper, wit
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in partjes. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen goudbruin en gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de sjalotjes fijn.
Meng het gehakt met het ei, de bloem de selderij en 1/2 theel zout en vorm een homogene massa. Rol het op in keukenpapier of alu en stoom het daarna gaar. snijd het daarna in stukken van 1 1/2 cm dikte.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu en de salam toe en bak het voor 4 minuten.
Dan het gehakt, de aardappelen en de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Voeg de kecap, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37900025