banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pepes Cumi Asin Tomat Hijau - gestoomde gekruide inktvis met groene tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pepes Cumi Asin Tomat Hijau
gestoomde gekruide inktvis met groene tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gezouten inktvis
heet water
200 ml dikke kokosmelk (van 1 kokosnoot)
30 gr melinjo blad
2 eieren, geklopt
13 petai/peteh bonen
1 serai/sereh/citroengras
bananenblad

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
8 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
5 groene tomaten
3 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de melinjo in reepjes, halveer de petai bonen en snijd de serai in dunne plakjes. Vouw het bananenblad in bakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Week de inktvis in het hete water. Giet daarna af en halveer het daarna. Meng het dan goed met de bumbu, de kokosmelk, de melinjo, de eieren, de petai en de serai als een beslag.
Schep telkens 5 eetl van het mengsel in een bananen bakje. Stoom de bakjes daarna voor 30 minuten totdat het gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580333