Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Cakep Ayam - in bananenblad gestoomde gekruide kip uit Bali
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Cakep Ayam
in bananenblad gestoomde gekruide kip uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kipfilet
6 salam blad
6 stukken bananenblad (20x20cm)

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode rawits
3 cm jahe
3 cm kencur
3 cm kunyit
1/2 theel peper
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine gelijke stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met de kip.
Neem een stuk bananenblad en leg daarop 2 eetl van het kipmengsel en 1 salamblad en vouw het daarna dicht als een pakketjes. Zet de uiteinden vast met biteng.
Stoom de pakketjes daarna voor 30 minuten totdat de kip gaar is geworden.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920721