Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cakep Ayam - in bananenblad gestoomde gekruide kip uit Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cakep Ayam
in bananenblad gestoomde gekruide kip uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kipfilet
6 salam blad
6 stukken bananenblad (20x20cm)

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode rawits
3 cm jahe
3 cm kencur
3 cm kunyit
1/2 theel peper
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine gelijke stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met de kip.
Neem een stuk bananenblad en leg daarop 2 eetl van het kipmengsel en 1 salamblad en vouw het daarna dicht als een pakketjes. Zet de uiteinden vast met biteng.
Stoom de pakketjes daarna voor 30 minuten totdat de kip gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040960