Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Cah taoge ayam - gebakken kip met tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah taoge ayam
gebakken kip met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kipfilet
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
250 gr tauge
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 bieslook
1 eetl sesam olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes. Snijd de bieslook in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de tauge toevoegen en bak deze totdat het begint te slinken. Dan de overige ingrediënten toevoegen en bak alles verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40913982