Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Cah Ayam Tauco Kecap - gestoofde kip met kecap en tauco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Ayam Tauco Kecap
gestoofde kip met kecap en tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
2 serai/sereh/citroengras
3 eetl taoco
3 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
400 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Snijd de lomboks in dikke ringen. Snijd de lente-ui in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de laos en de serai voor 5 minuten. Voeg dan de tauco en de lomboks toe en meng goed en kook het zacht.
Dan de kip toevoegen en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de kecap, de palmsuiker, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus is ingedikt. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 551 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915704