Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cah Ayam Tauco Kecap - gestoofde kip met kecap en tauco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Ayam Tauco Kecap
gestoofde kip met kecap en tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
2 serai/sereh/citroengras
3 eetl taoco
3 groene lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
400 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Snijd de lomboks in dikke ringen. Snijd de lente-ui in schuine ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de laos en de serai voor 5 minuten. Voeg dan de tauco en de lomboks toe en meng goed en kook het zacht.
Dan de kip toevoegen en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de kecap, de palmsuiker, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus is ingedikt. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067336