Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khae Rozen Uam - lauwwarme rijstsalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khae Rozen Uam
lauwwarme rijstsalade
Benodigdheden:
400 gr rijst
800 ml water
14 grote garnalen, ongepeld
250 gr kipfilet
250 gr doperwten
8 dunne lente-uitjes
1/2 bosje radijs
kervel
bieslook
1 eetl lichte sojasaus
olie
zout en peper naar smaak
4 limoenen (sap)

Bereiding:
Kook de rijst in het water gaar in 10 minuten en laat het rusten. Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte darmkanaal. Snijd vervolgens de kip in plakjes. Kook de doperwten gaar. Snijd de lente-uitjes in stukken en de radijsjes in vieren. snijd ook de kervel en de bieslook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg dan de sojasaus toe en bak het droog zodat de sojasaus karameliseerd. Dan de kip uit de pan nemen.
Voeg wat olie toe en bak de garnalen gaar. Bestrooi deze met zout. Meng alle ingrediënten daarna goed door elkaar en serveer op een bedje van sla en bestrooi met wat geknipte lente-ui groen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977