banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Khae Rozen Uam - lauwwarme rijstsalade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Khae Rozen Uam
lauwwarme rijstsalade
Benodigdheden:
400 gr rijst
800 ml water
14 grote garnalen, ongepeld
250 gr kipfilet
250 gr doperwten
8 dunne lente-uitjes
1/2 bosje radijs
kervel
bieslook
1 eetl lichte sojasaus
olie
zout en peper naar smaak
4 limoenen (sap)

Bereiding:
Kook de rijst in het water gaar in 10 minuten en laat het rusten. Maak de garnalen schoon en verwijder de zwarte darmkanaal. Snijd vervolgens de kip in plakjes. Kook de doperwten gaar. Snijd de lente-uitjes in stukken en de radijsjes in vieren. snijd ook de kervel en de bieslook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg dan de sojasaus toe en bak het droog zodat de sojasaus karameliseerd. Dan de kip uit de pan nemen.
Voeg wat olie toe en bak de garnalen gaar. Bestrooi deze met zout. Meng alle ingrediënten daarna goed door elkaar en serveer op een bedje van sla en bestrooi met wat geknipte lente-ui groen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303240