Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khao Paad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khao Paad

benodigheden
100 gr (in dunne plakjes gesneden) varkensvlees
100 ml olie
2 eetl gesneden knoflook (4-6 teentjes)
2 rode Lomboks (spaanse pepers)
6 kousebandbonen
2 kleine sjalotten
1/2 tl versgemalen witte peper
verse korianderbladeren
2 eieren
3 uien
500 gr gekookte rijst
2 eetl gula jawa of suiker
50 ml vissaus
16 kleine tomaten

bereiding
Snijd de knoflook, de uien en de tomaten in kleine stukjes en de lomboks in reepjes. Verhit de olie in een wadjan/wok en bak de knoflook in de olie goudbruin. Niet te bruin want dan wordt het bitter en dat is nu ook niet de bedoeling. Doe dan de in reepjes gesneden peper in de wadjan/wok, voeg vervolgens de stukjes varkensvlees toe en laat het vlees bakken totdat het gaar is. Doe vervolgens de uien, de tomaten en de eieren in de pan en roer het mengsel totdat de eieren zijn gestold. Roer dan de suiker en de vissaus erdoor. Doe dan de rijst en bonen in de wadjan/wok bij het vlees en bak dit alles al roerend nog 1-2 minuten goed door. Bestrooi het gerecht met de versgemalen peper, de korianderblaadjes en de sla-uitjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977