banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Khao Paad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Khao Paad

benodigheden
100 gr (in dunne plakjes gesneden) varkensvlees
100 ml olie
2 eetl gesneden knoflook (4-6 teentjes)
2 rode Lomboks (spaanse pepers)
6 kousebandbonen
2 kleine sjalotten
1/2 tl versgemalen witte peper
verse korianderbladeren
2 eieren
3 uien
500 gr gekookte rijst
2 eetl gula jawa of suiker
50 ml vissaus
16 kleine tomaten

bereiding
Snijd de knoflook, de uien en de tomaten in kleine stukjes en de lomboks in reepjes. Verhit de olie in een wadjan/wok en bak de knoflook in de olie goudbruin. Niet te bruin want dan wordt het bitter en dat is nu ook niet de bedoeling. Doe dan de in reepjes gesneden peper in de wadjan/wok, voeg vervolgens de stukjes varkensvlees toe en laat het vlees bakken totdat het gaar is. Doe vervolgens de uien, de tomaten en de eieren in de pan en roer het mengsel totdat de eieren zijn gestold. Roer dan de suiker en de vissaus erdoor. Doe dan de rijst en bonen in de wadjan/wok bij het vlees en bak dit alles al roerend nog 1-2 minuten goed door. Bestrooi het gerecht met de versgemalen peper, de korianderblaadjes en de sla-uitjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314607