banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kerang semboko Kalimantan - mosselen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kerang semboko Kalimantan
mosselen


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mosselen
600 ml water
1 theel zout
4 cm jahe
2 salam laadjes
4 jeruk purut blaadjes
2 theel asam
3 eetl olie
4 groene lomboks
4 belimbing
2 eetl kecap manis
1 klein bosje kemangi
1 theel limoensap

Haluskan:
bumbu:
3 kleine rode uitjes
6 rode lomboks
1 cm kunyit
2 kemiri
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Verhit 500 ml water in een pan en voeg de mosselen, het zout, de jahe en de jeruk purut toe en kook deze totdat de mosselen open zijn en giet af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks en de belimbing in plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de belimbing, de mosselen, het water, de kecap, de kemangi en het limoensap toe en bak dit nog even goed door.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570195