banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kerang Rebung Saus Pedas - mosselen gekookt in pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Rebung Saus Pedas
mosselen gekookt in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr venusschelpen / mosselen / kokkels
150 gr bamboescheuten
2 jeruk purut blaadjes
1 ui
1 tomaat
3 eetl saus tomat
1 eetl saus sambal
350 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lenteui
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de bamboescheuten in dunne reepjes, de ui fijn, de tomaat in kleine blokjes en de lenteui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de ui en de tomaat voor 4 minuten. Voeg dan de mosselen/kokkels en de bambowscheuten toe en meng alles goed. Vervolgens de saus sambal, saus tomaat, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door de bouillon en meng alles goed. Kook het geheel zachtjes gaar en schep dan de lenteui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085364