1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Rebung Saus Pedas
mosselen gekookt in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr venusschelpen / mosselen / kokkels
150 gr bamboescheuten
2 jeruk purut blaadjes
1 ui
1 tomaat
3 eetl saus tomat
1 eetl saus sambal
350 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lenteui
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de bamboescheuten in dunne reepjes, de ui fijn, de tomaat in kleine blokjes en de lenteui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de ui en de tomaat voor 4 minuten. Voeg dan de mosselen/kokkels en de bambowscheuten toe en meng alles goed. Vervolgens de saus sambal, saus tomaat, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door de bouillon en meng alles goed. Kook het geheel zachtjes gaar en schep dan de lenteui erdoor en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 419 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449