1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Rebung Saus Pedas
mosselen gekookt in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr venusschelpen / mosselen / kokkels
150 gr bamboescheuten
2 jeruk purut blaadjes
1 ui
1 tomaat
3 eetl saus tomat
1 eetl saus sambal
350 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lenteui
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de bamboescheuten in dunne reepjes, de ui fijn, de tomaat in kleine blokjes en de lenteui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de ui en de tomaat voor 4 minuten. Voeg dan de mosselen/kokkels en de bambowscheuten toe en meng alles goed. Vervolgens de saus sambal, saus tomaat, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen gevolgd door de bouillon en meng alles goed. Kook het geheel zachtjes gaar en schep dan de lenteui erdoor en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765516