Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Kari daging - gestoofd rundvlees in romige kokosmelksaus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kari daging
gestoofd rundvlees in romige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 sereh
2 salam
4 jeruk purut
150 ml santen asli
3 eetl olie
250 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 kemiri noten
5 cm laos
2 theel ketumbar
2 cm kunyit
1/2 theel peper
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de sereh, de salam en de jerut purut. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan het water toevoegen en het gheel zachtjes laten stoven totdat het vlees vrijwel gaar is. Dan de santen toevoegen en het geheel gaar laten stoven en de saus laten indikken. 
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083792