1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kari Deli
rundvlees met aardappelen in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
250 gr aardappelen
500 ml santen
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 kruidnagels
4 cardamon
3 steranijs
5 kerrie blaadjes
1 cm jahe
1 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
7 gedroogde rawits
1 eetl ketumbar
1 1/2 theel jinten
1 cm jahe
1 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en de aardappelen in blokjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de kruidnagels, de cardamon, de steranijs, het kerrie blad en de gember voor 4 minuten. Voeg dan de boemboe toe gevolgd door het vlees en de santen en laat dit zachtjes 45 minuten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel verder zachtjes laten sudderen totdat het gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186