1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kari Deli
rundvlees met aardappelen in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
250 gr aardappelen
500 ml santen
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 kruidnagels
4 cardamon
3 steranijs
5 kerrie blaadjes
1 cm jahe
1 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
7 gedroogde rawits
1 eetl ketumbar
1 1/2 theel jinten
1 cm jahe
1 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en de aardappelen in blokjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de kruidnagels, de cardamon, de steranijs, het kerrie blad en de gember voor 4 minuten. Voeg dan de boemboe toe gevolgd door het vlees en de santen en laat dit zachtjes 45 minuten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel verder zachtjes laten sudderen totdat het gaar is geworden.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36072152