1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pepesan Riport
geroosterde gekruide makreel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan kembung (makreel)
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 prei
2 takjes peterselie
1 theel trasi
3 rode rawits
1/2 theel zour
1 tomaat
bananenblad
biteng (houten prikkers)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal het zout, de rawits, de knoflook, de tomaat en de sjalotten fijn tot een pasta. Snijd de prei en de peterselie fijn en meng dit met de pasta. Wrijf de vis in met het mengsel en verpak de vis in bananenblad maar laat de kop en de staart uitsteken. Zet het blad vast met de biteng. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje zachtjes in 15-20 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34131682