Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pepesan Riport - geroosterde gekruide makreel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pepesan Riport
geroosterde gekruide makreel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan kembung (makreel)
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 prei
2 takjes peterselie
1 theel trasi
3 rode rawits
1/2 theel zour
1 tomaat
bananenblad
biteng (houten prikkers)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal het zout, de rawits, de knoflook, de tomaat en de sjalotten fijn tot een pasta. Snijd de prei en de peterselie fijn en meng dit met de pasta. Wrijf de vis in met het mengsel en verpak de vis in bananenblad maar laat de kop en de staart uitsteken. Zet het blad vast met de biteng. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje zachtjes in 15-20 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068676