1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pepesan Riport
geroosterde gekruide makreel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan kembung (makreel)
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 prei
2 takjes peterselie
1 theel trasi
3 rode rawits
1/2 theel zour
1 tomaat
bananenblad
biteng (houten prikkers)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal het zout, de rawits, de knoflook, de tomaat en de sjalotten fijn tot een pasta. Snijd de prei en de peterselie fijn en meng dit met de pasta. Wrijf de vis in met het mengsel en verpak de vis in bananenblad maar laat de kop en de staart uitsteken. Zet het blad vast met de biteng. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje zachtjes in 15-20 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152