1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kare Domba

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g lamsvlees,
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
4 jeruk purut blaadjes
25 g kokoscremé
3 eetl. olie,

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks,
3 kemiries
1 theel. peper
4 cm laos
zout
2 theel. ketoembar
1 theel. jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sereh voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de salam en de jerut purutblaadjes toevoegen met heet water dan het vlees half onder staat. Stoof het vlees zachtjes voor 1 uur. Voeg dan de kokoscremé toe en laat het nog 30 minuten verder stoven totdat het vlees gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 403 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314