Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kare Domba

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kare Domba

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g lamsvlees,
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
4 jeruk purut blaadjes
25 g kokoscremé
3 eetl. olie,

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks,
3 kemiries
1 theel. peper
4 cm laos
zout
2 theel. ketoembar
1 theel. jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sereh voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de salam en de jerut purutblaadjes toevoegen met heet water dan het vlees half onder staat. Stoof het vlees zachtjes voor 1 uur. Voeg dan de kokoscremé toe en laat het nog 30 minuten verder stoven totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068775