banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Dak Gang-jeong - krokante kip nuggets
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Gang-jeong
krokante kip nuggets

ingrediënten:
1 kippenborst (heel)
3 eetl maïzena
1 eetl bloem
1/2 theel geraspte gember
1/2 theel zout
1 eetl rijstwijn
olie
2 eetl noten, gehakt
 
ingrediënten saus
1 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
2 eetl chili pasta (gochujang)
1 eetl ketchup
1/2 eetl mayonnaise
3 eetl honing
 
bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes en daarna fijn.. Meng de kip met de maizena, de bloel, het zout en de rijstwijn.
Maak eerst de saus. Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe en fruit dit voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit zachtjes indikken (1 minuut).
Verhit in een pan voldoen olie en vorm van de kip een balletje (1 eetl). Frituur de kip totdat deze licht goudbruin is en schep het daarna uit de pan en laat uitlekken. Nadat alle balletjes gefrituurd zijn, herhaal het frituren zodat de balletjes knapperig worden.
Schep de balletjes met wat noten door de saus. Schep dit op een schotel en garneer dit met de overige noten erop.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690721