banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Dak Gang-jeong - krokante kip nuggets
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Gang-jeong
krokante kip nuggets

ingrediënten:
1 kippenborst (heel)
3 eetl maïzena
1 eetl bloem
1/2 theel geraspte gember
1/2 theel zout
1 eetl rijstwijn
olie
2 eetl noten, gehakt
 
ingrediënten saus
1 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
2 eetl chili pasta (gochujang)
1 eetl ketchup
1/2 eetl mayonnaise
3 eetl honing
 
bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes en daarna fijn.. Meng de kip met de maizena, de bloel, het zout en de rijstwijn.
Maak eerst de saus. Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe en fruit dit voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit zachtjes indikken (1 minuut).
Verhit in een pan voldoen olie en vorm van de kip een balletje (1 eetl). Frituur de kip totdat deze licht goudbruin is en schep het daarna uit de pan en laat uitlekken. Nadat alle balletjes gefrituurd zijn, herhaal het frituren zodat de balletjes knapperig worden.
Schep de balletjes met wat noten door de saus. Schep dit op een schotel en garneer dit met de overige noten erop.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39827755