Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Dak Gang-jeong - krokante kip nuggets

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dak Gang-jeong
krokante kip nuggets

ingrediënten:
1 kippenborst (heel)
3 eetl maïzena
1 eetl bloem
1/2 theel geraspte gember
1/2 theel zout
1 eetl rijstwijn
olie
2 eetl noten, gehakt
 
ingrediënten saus
1 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
2 eetl chili pasta (gochujang)
1 eetl ketchup
1/2 eetl mayonnaise
3 eetl honing
 
bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes en daarna fijn.. Meng de kip met de maizena, de bloel, het zout en de rijstwijn.
Maak eerst de saus. Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe en fruit dit voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit zachtjes indikken (1 minuut).
Verhit in een pan voldoen olie en vorm van de kip een balletje (1 eetl). Frituur de kip totdat deze licht goudbruin is en schep het daarna uit de pan en laat uitlekken. Nadat alle balletjes gefrituurd zijn, herhaal het frituren zodat de balletjes knapperig worden.
Schep de balletjes met wat noten door de saus. Schep dit op een schotel en garneer dit met de overige noten erop.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193649