banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Dak Gang-jeong - krokante kip nuggets
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Gang-jeong
krokante kip nuggets

ingrediënten:
1 kippenborst (heel)
3 eetl maïzena
1 eetl bloem
1/2 theel geraspte gember
1/2 theel zout
1 eetl rijstwijn
olie
2 eetl noten, gehakt
 
ingrediënten saus
1 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
2 eetl chili pasta (gochujang)
1 eetl ketchup
1/2 eetl mayonnaise
3 eetl honing
 
bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes en daarna fijn.. Meng de kip met de maizena, de bloel, het zout en de rijstwijn.
Maak eerst de saus. Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe en fruit dit voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit zachtjes indikken (1 minuut).
Verhit in een pan voldoen olie en vorm van de kip een balletje (1 eetl). Frituur de kip totdat deze licht goudbruin is en schep het daarna uit de pan en laat uitlekken. Nadat alle balletjes gefrituurd zijn, herhaal het frituren zodat de balletjes knapperig worden.
Schep de balletjes met wat noten door de saus. Schep dit op een schotel en garneer dit met de overige noten erop.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220358