Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
eend met waterkers en lychees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
eend met waterkers en lychees
salade met eend
benodigheden:
2 eendenborstfilets
1 eetl Golden Mountainsaus
halve rode, halve groene en halve gele paprika
250 gram waterkers
12 lychees, vers of uit blik
2 eetl stemgember, in reepjes
2 eetl groene peperkorrels
1 eetl azijn
2 theel gula jawa of bruine suiker
3 fijngehakte rawits
15 gram verse korianderblaadjes

bereiding:
Verwarm de oven op 210 Graden Celsius. Wrijf de eendenborstfilets met de Golden-Mountainsaus in en leg ze op een rooster boven de bakplaat. Bak de filets 30 minuten en laat ze dan afkoelen. Verwijder vervolgens de zaadlijsten van de paprikas. Snijdt de paprikas dan in smalle reepjes.
Verwijder eventuele harde steeltjes van de waterkers. Pel de verse lychees en verwijder de pit. Leg de waterkers, de paprika en de lychees op een schaal. Snijd het vlees in reepjes en leg deze vervolgens op de salade.
Vermeng de peperkorrels, de azijn, de gula jawa, de rawits en peperkorrels en koriander in een kommetje. Serveer de dressing bij de salade.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117622