banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
eend met waterkers en lychees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
eend met waterkers en lychees
salade met eend
benodigheden:
2 eendenborstfilets
1 eetl Golden Mountainsaus
halve rode, halve groene en halve gele paprika
250 gram waterkers
12 lychees, vers of uit blik
2 eetl stemgember, in reepjes
2 eetl groene peperkorrels
1 eetl azijn
2 theel gula jawa of bruine suiker
3 fijngehakte rawits
15 gram verse korianderblaadjes

bereiding:
Verwarm de oven op 210 Graden Celsius. Wrijf de eendenborstfilets met de Golden-Mountainsaus in en leg ze op een rooster boven de bakplaat. Bak de filets 30 minuten en laat ze dan afkoelen. Verwijder vervolgens de zaadlijsten van de paprikas. Snijdt de paprikas dan in smalle reepjes.
Verwijder eventuele harde steeltjes van de waterkers. Pel de verse lychees en verwijder de pit. Leg de waterkers, de paprika en de lychees op een schaal. Snijd het vlees in reepjes en leg deze vervolgens op de salade.
Vermeng de peperkorrels, de azijn, de gula jawa, de rawits en peperkorrels en koriander in een kommetje. Serveer de dressing bij de salade.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 263 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39981661