Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Karang Binaci - pittige zoetzure lamskoteletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Karang Binaci
pittige zoetzure lamskoteletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr lamskotetjes
3 eetl olie
1000 ml water
4 eetl kecap manis
2 theel azijn
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1 theel peperkorrels
6 cm jahe
8 sjalotten
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een paste en marineer hiermee het vlees. Laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjah de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan het water, de kecap, de azijn en het zout toe en laat het zachtjes sudderen totdat al het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263