Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Karang Binaci - pittige zoetzure lamskoteletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Karang Binaci
pittige zoetzure lamskoteletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr lamskotetjes
3 eetl olie
1000 ml water
4 eetl kecap manis
2 theel azijn
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1 theel peperkorrels
6 cm jahe
8 sjalotten
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een paste en marineer hiermee het vlees. Laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjah de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan het water, de kecap, de azijn en het zout toe en laat het zachtjes sudderen totdat al het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934836