1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Karang Binaci
pittige zoetzure lamskoteletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr lamskotetjes
3 eetl olie
1000 ml water
4 eetl kecap manis
2 theel azijn
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1 theel peperkorrels
6 cm jahe
8 sjalotten
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een paste en marineer hiermee het vlees. Laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjah de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan het water, de kecap, de azijn en het zout toe en laat het zachtjes sudderen totdat al het vocht is verdampt. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878