1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kare Kambing
gestoofd geitenvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr. geitenvlees
3 eetl. olie
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
5 djeruk purut blaadjes
1/2 theel peper
zout naar smaak
25 gr. kokoscreme (santen)
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
2,5 cm koenjit
4 uien
3 tenen knoflook
3 rode lomboks
2 kemiries
3 cm laos
2 theel ketoembar
1 theel. djinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de ilie en fruit hierin de boemboe met de sereh voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens de salam en de djeruk purutblaadjes, het zout naar smaak en het water toe. Laat het vlees 1 uur stoven en voeg dan de kokoscreme toe. Nog 30 minuten zachtjes laten stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 30 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416315