1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Kare Kambing 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg geitevlees of lamsvlees
2 blaadjes salam
225 ml kokosmelk
suiker en zout naar smaak
3 rode lomboks
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
4 kemirinoten
1 theel ketumbar
3 cm laos
1 serehstengel
6 cm kunyit (kurkuma)
1/2 theel trassie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de pepers snijd in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan het vlees toevoegen en 3 minuten rondom bakken. Vervolgens de lombok, de suiker en het zout samen met de kokosmelk toeboegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is (45-60 minuten)
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765516