banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Buncis Telur Puyuh
pittige boontjes met eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr sperziebonen
15 kwarteleitjes, gekookt
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
2 theel palmsuiker
350 ml water
1/2 theel asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 rode lomboks
2 cm kunyit
1 cm jahe
1/2 theel ketumbar
3 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in schuin gesneden stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de serai voor 5 minuten.
Voeg dan de eieren toe en meng goed. Dan de boontjes toevoegen en bak deze zacht.
Vervolgens het zout, de palmsuiker eb het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan het asamwater toe en kook het verder zachtjes gaar.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465607