banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Bloemkol - gekruide bloemkool in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Bloemkol
gekruide bloemkool in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bloemkool
1 eetl olie
2 sjalotten
2 cm laos, gekneusd
1 rode lombok
1 theel trasi
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
250 ml santen cair (dunne kokosmelk)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloemkool in stukjes/roosjes. Snijd de sjalotten fijn en de lombok zeer grof. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak dit 3 minuten mee. Voeg vervolgens de laos, de lombok, de trasi, de palmsuiker en het zout toe en bak dit nog 1 minuut. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel afgesloten laten sudderen totdat de bloemkool gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668173