Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sambal Goreng Bloemkol - gekruide bloemkool in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Bloemkol
gekruide bloemkool in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bloemkool
1 eetl olie
2 sjalotten
2 cm laos, gekneusd
1 rode lombok
1 theel trasi
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
250 ml santen cair (dunne kokosmelk)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloemkool in stukjes/roosjes. Snijd de sjalotten fijn en de lombok zeer grof. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak dit 3 minuten mee. Voeg vervolgens de laos, de lombok, de trasi, de palmsuiker en het zout toe en bak dit nog 1 minuut. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel afgesloten laten sudderen totdat de bloemkool gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936580