1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kampung Lodho
romige gegrilde pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 sereh/citroengras, witte deel
2 cm jahe
2 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
10 rode rawits
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
400 ml kokosmelk
400 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
5 rode rawits
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de jahe, de salam en de jeruk purut voor 4 minuten.
Voeg dan de kip, de rawits, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en kook de kip verder gaar.
Vervolgens de kokosmelk toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34649029