banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ayam Kampung Lodho - romige gegrilde pittige kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kampung Lodho
romige gegrilde pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 sereh/citroengras, witte deel
2 cm jahe
2 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
10 rode rawits
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
400 ml kokosmelk
400 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
5 rode rawits
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de jahe, de salam en de jeruk purut voor 4 minuten.
Voeg dan de kip, de rawits, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en kook de kip verder gaar.
Vervolgens de kokosmelk toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979928