Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Buncis Goreng - pittige sperziebonen met kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Buncis Goreng
pittige sperziebonen met kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr sperziebonen / kouseband
10 kippenlevertjes
2 eetl kecap manis
1 theel zout
100 ml water
2 rode lomboks
1 eetl bawang goreng
2 eetl olie
olie
water
 
Haluskan perendam:
bumbu marinade:
1 eetl asemwater
1 eetl palmsuiker
1/4 theel zout
50 ml water
 
Haluskan:
bmbu:
5 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
1 theel ketumbar
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen in stukjes. Snijd de levertjes in stukjes. Snijd de lomboks in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer hiermee de levertjes voor 15 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de levertjes bruin en gaar. Verhit in een pan het water en kook de bonen halfgaar en giet af.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kecap en het water toe en breng aan de kook. Dan de levertjes, de bonen en het zout toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de lomboks en de bawang goreng toevoegen en kook het geheel gaar. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017853