banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sambal Buncis Goreng - pittige sperziebonen met kippenlevertjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Buncis Goreng
pittige sperziebonen met kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr sperziebonen / kouseband
10 kippenlevertjes
2 eetl kecap manis
1 theel zout
100 ml water
2 rode lomboks
1 eetl bawang goreng
2 eetl olie
olie
water
 
Haluskan perendam:
bumbu marinade:
1 eetl asemwater
1 eetl palmsuiker
1/4 theel zout
50 ml water
 
Haluskan:
bmbu:
5 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
1 theel ketumbar
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen in stukjes. Snijd de levertjes in stukjes. Snijd de lomboks in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer hiermee de levertjes voor 15 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de levertjes bruin en gaar. Verhit in een pan het water en kook de bonen halfgaar en giet af.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kecap en het water toe en breng aan de kook. Dan de levertjes, de bonen en het zout toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de lomboks en de bawang goreng toevoegen en kook het geheel gaar. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39809393