1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pallu Kacci
Gekruide cassave bladeren


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 bos cassave bladeren
1000 ml water

Haluskan:
Bumbu:
5 rode uitjes
2 theel asem
4 teentjes knoflook
1 theel zout
5 kemiri noten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de bumbu toe. Als het kookt dan de bladeren toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat deze gaar zijn.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • leon

    Hoi.
    Trouwens een leuke site hebben jullie.
    Ga er zeker vaker iets uit maken.
    Een vraag over het recept;
    hoe lang moeten de bladeren koken om het gif eruit te krijgen?

    M.vr gr Leon

    0 Like Short URL:

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253890