Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Daging Cabai Daun Ketumbar - pittig rundvlees met koriander

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Cabai Daun Ketumbar
pittig rundvlees met koriander

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
4 teentjes knoflook
3 gedroogde lomboks
2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml bouillon
1 lente-ui
1 takje koriander
1 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 3 cm. Hak de knoflook fijn en de lomboks grof. Snijd de lente-ui in dunne ringen en de koriander grof. Verhit in een pan water en kook het vlees gaar en zet apart. Bewaar 150 ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Dan de vissaus, de kecap, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Voeg de bouillon toe en kook totdat de saus is ingedikr. Meng dan de lente-ui en de koriander erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629