banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Cabai Daun Ketumbar - pittig rundvlees met koriander

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Cabai Daun Ketumbar
pittig rundvlees met koriander

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
4 teentjes knoflook
3 gedroogde lomboks
2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml bouillon
1 lente-ui
1 takje koriander
1 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 3 cm. Hak de knoflook fijn en de lomboks grof. Snijd de lente-ui in dunne ringen en de koriander grof. Verhit in een pan water en kook het vlees gaar en zet apart. Bewaar 150 ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Dan de vissaus, de kecap, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Voeg de bouillon toe en kook totdat de saus is ingedikr. Meng dan de lente-ui en de koriander erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 324 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40667963