banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging giling masak kentang - gekruid rundergehakt met aardappelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging giling masak kentang
gekruid rundergehakt met aardappelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundergehakt
250 gr aardappelen
5 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm jahe
1 eetl oestersaus
2 theel kecap manis
1 theel palmsuiker
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel sesamolie
1 prei
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Hak de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de prei in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rul. Dan de oestersaus, de kecap, de palmsuiker toevoegen evenals de aardappelen. Voeg de bouillon toe en kook alles gaar. Dan de sesamolie toevoegen en bestrooi het met de prei.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442810