banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Daging giling masak kentang - gekruid rundergehakt met aardappelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging giling masak kentang
gekruid rundergehakt met aardappelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundergehakt
250 gr aardappelen
5 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm jahe
1 eetl oestersaus
2 theel kecap manis
1 theel palmsuiker
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel sesamolie
1 prei
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Hak de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de prei in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rul. Dan de oestersaus, de kecap, de palmsuiker toevoegen evenals de aardappelen. Voeg de bouillon toe en kook alles gaar. Dan de sesamolie toevoegen en bestrooi het met de prei.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38239307