1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lumpuk
gebakken lever in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 lever
200 ml water
2 sjalotten
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel kencur
2 salam blad
1 jeruk purut blad
peper en zout naar smaak
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl geraspte kokos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lever in dikke plakken en de sjalotten in dunnen plakjes. Kook de lever in het water halfgaar en schep het daarna uit de pan en snijd het in reepjes. Voeg de overige ingrediënten behalve de kokos toe aan het vocht en breng het aan de kook. Dan de lever weer toevoegen en het zachtjes laten stoven totdat de saus gebonden is. Vervolgens de kokos er door heen roeren en serveren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384546