banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Bayam Otak Otak - roerbak van spinazie met mais en vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Bayam Otak Otak
roerbak van spinazie met mais en vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes bayam / wilde spinazie
100 gr mais korrels, gekookt
3 otak-otak (zie recept)
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl kecap asin
1/4 theel zout
1/2 theel peper
100 ml weater
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de otak-otak in dunne plakjes en bak deze bruin. snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de bayam, de mais en de otak-otak toe en meng goed.
Vervolgens de kecap, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669062