Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Bayam Otak Otak - roerbak van spinazie met mais en vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Bayam Otak Otak
roerbak van spinazie met mais en vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes bayam / wilde spinazie
100 gr mais korrels, gekookt
3 otak-otak (zie recept)
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl kecap asin
1/4 theel zout
1/2 theel peper
100 ml weater
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de otak-otak in dunne plakjes en bak deze bruin. snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de bayam, de mais en de otak-otak toe en meng goed.
Vervolgens de kecap, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017735