banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Bokcoy Bumbu Kacang - roerbak van boksoi met garnalen en pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Bokcoy Bumbu Kacang
roerbak van boksoi met garnalen en pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr bokcoy/boksoi
50 gr pinda's, gebakken
150 ml kippenbouillon
200 gr garnalen
2 eetl oestersaus
1 theel kecap asin
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
5 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
4 rode rawits
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
6 teentjes knoflook, gehakt en gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen. Snijd de knoflook, de ui, de keriting en de rawits in dunne plakjes en ringen. Snijd de boksoi in stukken. Wrijf, maal of pureer de pinda's samen met de bouillon tot een gladde massa.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook, de keriting en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de oestersaus, de kecap, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan de bouillon met de pinda's en de boksoi toe en bak het verder gaar. Strooi de knoflook erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668975