banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Tumis Bokcoy Bumbu Kacang - roerbak van boksoi met garnalen en pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Bokcoy Bumbu Kacang
roerbak van boksoi met garnalen en pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr bokcoy/boksoi
50 gr pinda's, gebakken
150 ml kippenbouillon
200 gr garnalen
2 eetl oestersaus
1 theel kecap asin
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
5 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
4 rode rawits
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
6 teentjes knoflook, gehakt en gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen. Snijd de knoflook, de ui, de keriting en de rawits in dunne plakjes en ringen. Snijd de boksoi in stukken. Wrijf, maal of pureer de pinda's samen met de bouillon tot een gladde massa.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook, de keriting en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de oestersaus, de kecap, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan de bouillon met de pinda's en de boksoi toe en bak het verder gaar. Strooi de knoflook erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 291 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38491476