Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Tumis Bokcoy Bumbu Kacang - roerbak van boksoi met garnalen en pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Bokcoy Bumbu Kacang
roerbak van boksoi met garnalen en pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr bokcoy/boksoi
50 gr pinda's, gebakken
150 ml kippenbouillon
200 gr garnalen
2 eetl oestersaus
1 theel kecap asin
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
5 teentjes knoflook
1/2 ui
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
4 rode rawits
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
6 teentjes knoflook, gehakt en gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen. Snijd de knoflook, de ui, de keriting en de rawits in dunne plakjes en ringen. Snijd de boksoi in stukken. Wrijf, maal of pureer de pinda's samen met de bouillon tot een gladde massa.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook, de keriting en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de oestersaus, de kecap, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan de bouillon met de pinda's en de boksoi toe en bak het verder gaar. Strooi de knoflook erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936356