banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tumis Bokcoy Hati ayam - roerbak van bokcoy met kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Bokcoy Hati ayam
roerbak van bokcoy met kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bokcoy
150 gr peultjes of erwten
4 kippenlevers
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 rode lomboks, ontpit
3 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 wortel
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de levertjes gaar en snijd deze dan in stukjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Snijd de wortel julienne en de peultjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de jahe en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toe en meng goed.
Dan de wortel, de bokcoy, de peultjes en de levertjes toevoegen en meng goed en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38892043