Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Tumis Bokcoy Hati ayam - roerbak van bokcoy met kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Bokcoy Hati ayam
roerbak van bokcoy met kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bokcoy
150 gr peultjes of erwten
4 kippenlevers
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 rode lomboks, ontpit
3 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 wortel
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de levertjes gaar en snijd deze dan in stukjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Snijd de wortel julienne en de peultjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de jahe en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toe en meng goed.
Dan de wortel, de bokcoy, de peultjes en de levertjes toevoegen en meng goed en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465201