Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Tumis Bokcoy Hati ayam - roerbak van bokcoy met kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Bokcoy Hati ayam
roerbak van bokcoy met kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bokcoy
150 gr peultjes of erwten
4 kippenlevers
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 rode lomboks, ontpit
3 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 wortel
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de levertjes gaar en snijd deze dan in stukjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Snijd de wortel julienne en de peultjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de jahe en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toe en meng goed.
Dan de wortel, de bokcoy, de peultjes en de levertjes toevoegen en meng goed en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100134