zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Tumis Kangkung Bumbu Kemiri - pittige roerbak van kangkung met kemiri
- Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
- Tumis Kangkung Ampela - roerbak van kangkung met kip
- Tumis Kangkung 2 - gekruide spinazie
- Tumis Kangkung - Tumis van waterspinazie
- Base Manis 2 - zoete boemboe 2
- Tumis Kangkung - roerbak van pittige kangkung
- Tumis Kailan Bawang Putih Tabur Wijen - roerbak van kailan met knoflook en sesam
- Filipijnse nasi goreng
- Tumis kacang panjang wortel - gestoofde kouseband met wortel
Tumis Bokcoy Hati ayam - roerbak van bokcoy met kippenlevertjes


Tumis Bokcoy Hati ayam
roerbak van bokcoy met kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bokcoy
150 gr peultjes of erwten
4 kippenlevers
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 rode lomboks, ontpit
3 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 wortel
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de levertjes gaar en snijd deze dan in stukjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Snijd de wortel julienne en de peultjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de jahe en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toe en meng goed.
Dan de wortel, de bokcoy, de peultjes en de levertjes toevoegen en meng goed en kook het verder gaar. Serveer.
roerbak van bokcoy met kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bokcoy
150 gr peultjes of erwten
4 kippenlevers
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 rode lomboks, ontpit
3 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 wortel
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de levertjes gaar en snijd deze dan in stukjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Snijd de wortel julienne en de peultjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook samen met de jahe en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de bouillon toe en meng goed.
Dan de wortel, de bokcoy, de peultjes en de levertjes toevoegen en meng goed en kook het verder gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.