banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 17 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Nasi Goreng 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi Goreng 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rijst
400 gr resten van vlees, kip, ham of garnalen
2 eieren
olie
300 gr groenten (taugé, kool en prei)
200 gr fijngesneden uien
2 teentjes gesnipperde knoflook
1 eetl gehakte selderij
1 eetl gehakte bieslook
2 theel sambal trassie
2 eetl ketjap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst droog en bij voorkeur een dan eerder. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit faarin de uien en de knflook goudgeel. Voeg het vlees toe en bak dit mee totdat het vlees gaar is. Bak daarna de groente nog even mee, maar probeer de groente wel knapperend te houden.
Dan de rijst beetje bij beetje toevoegen en mee laten bakken. Als laatste de sambal en de ketjap er goed doorheen roeren. Roer er vlak voor het opdienen de selderij en bieslook door.

Maak van tevoren een omelet van 2 eieren, aan beide kanten gebakken en opgerold. Laat de omelet een beetje afkoelen en snijd het dan met een scherp mes in ragfijne reepjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40107110