banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi Goreng 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rijst
400 gr resten van vlees, kip, ham of garnalen
2 eieren
olie
300 gr groenten (taugé, kool en prei)
200 gr fijngesneden uien
2 teentjes gesnipperde knoflook
1 eetl gehakte selderij
1 eetl gehakte bieslook
2 theel sambal trassie
2 eetl ketjap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst droog en bij voorkeur een dan eerder. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit faarin de uien en de knflook goudgeel. Voeg het vlees toe en bak dit mee totdat het vlees gaar is. Bak daarna de groente nog even mee, maar probeer de groente wel knapperend te houden.
Dan de rijst beetje bij beetje toevoegen en mee laten bakken. Als laatste de sambal en de ketjap er goed doorheen roeren. Roer er vlak voor het opdienen de selderij en bieslook door.

Maak van tevoren een omelet van 2 eieren, aan beide kanten gebakken en opgerold. Laat de omelet een beetje afkoelen en snijd het dan met een scherp mes in ragfijne reepjes.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36639926