Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Nasi Goreng 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi Goreng 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rijst
400 gr resten van vlees, kip, ham of garnalen
2 eieren
olie
300 gr groenten (taugé, kool en prei)
200 gr fijngesneden uien
2 teentjes gesnipperde knoflook
1 eetl gehakte selderij
1 eetl gehakte bieslook
2 theel sambal trassie
2 eetl ketjap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst droog en bij voorkeur een dan eerder. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit faarin de uien en de knflook goudgeel. Voeg het vlees toe en bak dit mee totdat het vlees gaar is. Bak daarna de groente nog even mee, maar probeer de groente wel knapperend te houden.
Dan de rijst beetje bij beetje toevoegen en mee laten bakken. Als laatste de sambal en de ketjap er goed doorheen roeren. Roer er vlak voor het opdienen de selderij en bieslook door.

Maak van tevoren een omelet van 2 eieren, aan beide kanten gebakken en opgerold. Laat de omelet een beetje afkoelen en snijd het dan met een scherp mes in ragfijne reepjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426932