Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tumis Buncis - gestoofde sperziebonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Buncis
gestoofde sperziebonen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
250 gr sperziebonen
1 eetl olie
2 uien
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 rode lombok
2 salamblad
zout naar smaak
peper naar smaak

Haluskan;
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 theel trassie
3 cm laos
1 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sperziebonen in schuine stukken evenals de lombok. Snijd de uien in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Dan de uien en 1 eetl kokosmelk toevoegen en het geheel zacht laten bakken totdat de uien zacht zijn geworden. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 223 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438553