Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Buncis - gestoofde sperziebonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Buncis
gestoofde sperziebonen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
250 gr sperziebonen
1 eetl olie
2 uien
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 rode lombok
2 salamblad
zout naar smaak
peper naar smaak

Haluskan;
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 theel trassie
3 cm laos
1 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sperziebonen in schuine stukken evenals de lombok. Snijd de uien in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Dan de uien en 1 eetl kokosmelk toevoegen en het geheel zacht laten bakken totdat de uien zacht zijn geworden. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902440