Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Hung Shiu Doong Gwoo - in sojasaus gestoofde champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hung Shiu Doong Gwoo
in sojasaus gestoofde champignons

Ingrediënten:
125 gr gedroogde shiitake paddenstoelen
1000 ml water
2 eetl donkere sojasaus
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesamolie
4 eetl olie

Bereiding:
Week de paddenstoelen in het water voor 30 minuten. Laat de paddenstoelen daarna uitlekken. Bewaar 375 ml van het vocht en meng dit met de sojasaus, de palmsuiker en de sesamolie.
Verhit in een pan de olie en bak de paddenstoelen in 3 minuten bruin. Dan de saus toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens op laag vuur en afgelsoten nog 30 minuten laten sudderen totdat het vocht is geabsorbeerd. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 267 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438583