logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Hung Shiu Doong Gwoo
in sojasaus gestoofde champignons

Ingrediënten:
125 gr gedroogde shiitake paddenstoelen
1000 ml water
2 eetl donkere sojasaus
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesamolie
4 eetl olie

Bereiding:
Week de paddenstoelen in het water voor 30 minuten. Laat de paddenstoelen daarna uitlekken. Bewaar 375 ml van het vocht en meng dit met de sojasaus, de palmsuiker en de sesamolie.
Verhit in een pan de olie en bak de paddenstoelen in 3 minuten bruin. Dan de saus toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens op laag vuur en afgelsoten nog 30 minuten laten sudderen totdat het vocht is geabsorbeerd. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 166 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420492