Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Hung Shiu Doong Gwoo - in sojasaus gestoofde champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hung Shiu Doong Gwoo
in sojasaus gestoofde champignons

Ingrediënten:
125 gr gedroogde shiitake paddenstoelen
1000 ml water
2 eetl donkere sojasaus
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesamolie
4 eetl olie

Bereiding:
Week de paddenstoelen in het water voor 30 minuten. Laat de paddenstoelen daarna uitlekken. Bewaar 375 ml van het vocht en meng dit met de sojasaus, de palmsuiker en de sesamolie.
Verhit in een pan de olie en bak de paddenstoelen in 3 minuten bruin. Dan de saus toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens op laag vuur en afgelsoten nog 30 minuten laten sudderen totdat het vocht is geabsorbeerd. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239790