Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Hung Shiu Say Saw - gemengde gesmoorde groenten en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hung Shiu Say Saw
gemengde gesmoorde groenten en paddenstoelen

Ingrediënten:
12 gedroogde shiitake paddenstoelen
5 gedroogde jamur kuping / auricularia / judasoor
250 gr bamboescheuten
425 gr baby maiskolfjes
2 eetl lichte sojasaus
1 eetl palmsuiker
1 eetl sesamolie
2 eetl olie
heet water

Bereiding:
Week de paddenstoelen voor 30 minuten in het water. Giet af en bewaar 500 ml van het vocht. Snijd de paddenstoelen in reepjes. Snijd de bamboescheuten julienne.
Verhit in een pan de olie en de sesamolie en voeg de shiitake toe en roebak dit voor 5 minuten. Dan de bamboe, de mais, de sojasaus, de palmsuiker en het vocht toevoegen en kook op laag vuur en afgesloten voor 25 minuten. Voeg dan de jamur kuping toe en kook nog voor 5 minuten. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454632