Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Jun Ju Shun Ho Lan Dau Chang Gwa - roerbak van peultjes, komkommer en maiskolfjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jun Ju Shun Ho Lan Dau Chang Gwa
roerbak van peultjes, komkommer en maiskolfjes

Ingrediënten:
440 gr baby maiskolfjes
250 gr peultjes
1 komkommer
1 cm jahe
1 teentje knoflook
1 theel sesamolie
1 eetl olie

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de knoflook fijn. Schil de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 30 seconden. Voeg dan de peultjes en de maiskolfjes toe en roerbak deze voor 1 minuut. Dan de komkommer toevoegen en roerbak het voor 2 minuten. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 348 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454749