logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Jun Ju Shun Ho Lan Dau Chang Gwa
roerbak van peultjes, komkommer en maiskolfjes

Ingrediënten:
440 gr baby maiskolfjes
250 gr peultjes
1 komkommer
1 cm jahe
1 teentje knoflook
1 theel sesamolie
1 eetl olie

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de knoflook fijn. Schil de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 30 seconden. Voeg dan de peultjes en de maiskolfjes toe en roerbak deze voor 1 minuut. Dan de komkommer toevoegen en roerbak het voor 2 minuten. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 50 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392211