Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Jun Ju Shun Ho Lan Dau Chang Gwa - roerbak van peultjes, komkommer en maiskolfjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jun Ju Shun Ho Lan Dau Chang Gwa
roerbak van peultjes, komkommer en maiskolfjes

Ingrediënten:
440 gr baby maiskolfjes
250 gr peultjes
1 komkommer
1 cm jahe
1 teentje knoflook
1 theel sesamolie
1 eetl olie

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de knoflook fijn. Schil de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 30 seconden. Voeg dan de peultjes en de maiskolfjes toe en roerbak deze voor 1 minuut. Dan de komkommer toevoegen en roerbak het voor 2 minuten. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108439