Jun Ju Shun Ho Lan Dau Chang Gwa
roerbak van peultjes, komkommer en maiskolfjes
Ingrediënten:
440 gr baby maiskolfjes
250 gr peultjes
1 komkommer
1 cm jahe
1 teentje knoflook
1 theel sesamolie
1 eetl olie
Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de knoflook fijn. Schil de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 30 seconden. Voeg dan de peultjes en de maiskolfjes toe en roerbak deze voor 1 minuut. Dan de komkommer toevoegen en roerbak het voor 2 minuten. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Oseng-Oseng Jamur - gebakken gekruide paddestoelen
- Ampela hati masak rendang - gebakken kruidige kippenlevertjes
- Ampela Ayam Peteh - kippenmaagjes met petehbonen
- Kering mi lado hijau - gebakken groene mie
- Abon ayam bawang
- Soto Ayam - indische kippensoep
- Abon ayam tiga - gekruide droog gebakken kip
- Sateh Daging - saté van lamsvlees
- Phad Phet Neua - rundvlees reepjes in rode curry saus
- Sambal goreng jantung ayam kemangi - gebakken gekruide kippenhartjes met aardappel
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...