logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kangkung roerbak - 椒腐通菜

Ingrediënten:
200 gr kangkung
2 gefermenteerde tahu /Furu/腐乳 (wit, 25 gr)
1 eetl Shaoxing rijstwijn
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1/8 theel zout
1/8 theel palmsuiker
1 eetl water
1 eetl olie

Bereiding:
Was de kangkung goed en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne reepjes. Meng de tahu met de rijstwijn, het zout en de palmsuiker en wrijf het tot een homogene massa.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lombok voor 1 minuut. Voeg dan het tahumengsel toe en meng goed.
Vervolgens de kangkung toevoegen en roerbak dit voor 20 seconden. Voeg dan de bladeren en het water toe en roerbak het geheel totdat het zacht begint te worden. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 61 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44408715