zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Lentho - balletjes van rode bonen
- Malbi daging sapi - rundvlees in een kruidige saus
- Hui Guo Rou
- Kaeng neua penang - curry met rundvlees
- Kari Terong - gestoofde aubergine in kokosmelk
- Bubur sagu - sago pap
- Sai Oua - vleesballen
- Khai Yad Sai - gevulde omelette
- Daing Na Bangus - gebakken vis
Kangkung roerbak - 椒腐通菜


Kangkung roerbak - 椒腐通菜
Ingrediënten:
200 gr kangkung
2 gefermenteerde tahu /Furu/腐乳 (wit, 25 gr)
1 eetl Shaoxing rijstwijn
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1/8 theel zout
1/8 theel palmsuiker
1 eetl water
1 eetl olie
Bereiding:
Was de kangkung goed en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne reepjes. Meng de tahu met de rijstwijn, het zout en de palmsuiker en wrijf het tot een homogene massa.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lombok voor 1 minuut. Voeg dan het tahumengsel toe en meng goed.
Vervolgens de kangkung toevoegen en roerbak dit voor 20 seconden. Voeg dan de bladeren en het water toe en roerbak het geheel totdat het zacht begint te worden. Serveer.
Ingrediënten:
200 gr kangkung
2 gefermenteerde tahu /Furu/腐乳 (wit, 25 gr)
1 eetl Shaoxing rijstwijn
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1/8 theel zout
1/8 theel palmsuiker
1 eetl water
1 eetl olie
Bereiding:
Was de kangkung goed en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne reepjes. Meng de tahu met de rijstwijn, het zout en de palmsuiker en wrijf het tot een homogene massa.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lombok voor 1 minuut. Voeg dan het tahumengsel toe en meng goed.
Vervolgens de kangkung toevoegen en roerbak dit voor 20 seconden. Voeg dan de bladeren en het water toe en roerbak het geheel totdat het zacht begint te worden. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.