banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Jangan sambang - Vis in zure saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jangan sambang
Vis in zure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 zalmmoten ca. 250 gr per stuk
5 sjalotten
4 groene lomboks
3 rode lomboks
3,5 cm kunyit (kurkuma)
2 tomaten
2 theel. asem
500 ml water
1 bosje citroenbasilicum (kemangi)
3 eetl. olie (kokos)
1 theel. suiker
zout naar smaak,

Cara-membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd de lomboks in reepjes. Snijd vervolgens de sjalotten in plakjes en de tomaten in partjes. Wrif of maal de kunyit fijn tot een pasta. Meng dit met het water, zout en de asem. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten en voeg dan de lomboks toe en bak dit zachtjes voor 2 minuten. Dan de tomaten toevoegen en nog 1 minuut bakken. Vervolgens de vis toevoegen gevolgd door het watermengsel en laat de vis zachtjes gaar stoven. Voeg op het laatst de basilicumblaadje toe.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38528172