aubergine met saus
ingrediënten:
2 dunne aziatische aubergines (langwerpig en lichtpaars)
2 eetl suka (anders appelazijn of 1 1/2 eetl rijstazijn)
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
zwarte peper naar smaak
Bereiding;
Rooster eerst de aubergines voor 15 minuten zachtjes boven een houtkoolvuurtjes. Halveer dan de aubergines en schep het vruchtvlees eruit. Pureer het vruchtvlees met een vork. Snijd de knoflook zeer fijn en meng dit met de overige ingrediënten door het vruchtvlees.
2 dunne aziatische aubergines (langwerpig en lichtpaars)
2 eetl suka (anders appelazijn of 1 1/2 eetl rijstazijn)
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
zwarte peper naar smaak
Bereiding;
Rooster eerst de aubergines voor 15 minuten zachtjes boven een houtkoolvuurtjes. Halveer dan de aubergines en schep het vruchtvlees eruit. Pureer het vruchtvlees met een vork. Snijd de knoflook zeer fijn en meng dit met de overige ingrediënten door het vruchtvlees.