Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sarsang Talong - aubergine saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sarsang Talong
aubergine met saus
ingrediënten:
2 dunne aziatische aubergines (langwerpig en lichtpaars)
2 eetl suka (anders appelazijn of 1 1/2 eetl rijstazijn)
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
zwarte peper naar smaak

Bereiding;
Rooster eerst de aubergines voor 15 minuten zachtjes boven een houtkoolvuurtjes. Halveer dan de aubergines en schep het vruchtvlees eruit. Pureer het vruchtvlees met een vork. Snijd de knoflook zeer fijn en meng dit met de overige ingrediënten door het vruchtvlees.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676