Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sarsang Talong - aubergine saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sarsang Talong
aubergine met saus
ingrediënten:
2 dunne aziatische aubergines (langwerpig en lichtpaars)
2 eetl suka (anders appelazijn of 1 1/2 eetl rijstazijn)
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
zwarte peper naar smaak

Bereiding;
Rooster eerst de aubergines voor 15 minuten zachtjes boven een houtkoolvuurtjes. Halveer dan de aubergines en schep het vruchtvlees eruit. Pureer het vruchtvlees met een vork. Snijd de knoflook zeer fijn en meng dit met de overige ingrediënten door het vruchtvlees.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 533 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252503