Recente Reacties

Guisadong Repolyo
gestoofde kool met vlees

Ingrediënten:
250 gr witte kool
250 gr kipfilet
250 gr kippenlever
125 gr varkensvlees
5 teentjes knoflook
2 sjalloten
4 eetl olie
500 ml kippenbouillon
2 eetl kecap manis

Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes, het vlees in stukjes en de kool in grove stukken. Verhit in een wok de olie en bak de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak dit no 1 minuut. Dan het vlees toevoegen en bak dit vrijwel gaar. Vervolgens de kool toevoegen gevolged door de bouillon en laat dit zachtjes voor 3 minuten sudderen en roer dan de kecap erdoor. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42593046