Recente reacties

Ron 3 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Guisadong Repolyo - gestoofde kool met vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Guisadong Repolyo
gestoofde kool met vlees

Ingrediënten:
250 gr witte kool
250 gr kipfilet
250 gr kippenlever
125 gr varkensvlees
5 teentjes knoflook
2 sjalloten
4 eetl olie
500 ml kippenbouillon
2 eetl kecap manis

Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes, het vlees in stukjes en de kool in grove stukken. Verhit in een wok de olie en bak de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak dit no 1 minuut. Dan het vlees toevoegen en bak dit vrijwel gaar. Vervolgens de kool toevoegen gevolged door de bouillon en laat dit zachtjes voor 3 minuten sudderen en roer dan de kecap erdoor. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108494