banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Bulanglang - stoofpotje van groenten met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bulanglang
stoofpotje van groenten met tahu

Ingrediënten:
250 gr bayam/wilde spinazie/kangkung
125 gr courgette
125 gr tahu/tofu
50 gr fava bonen
100 gr pompoen
1 tomaat
1/2 ui
1 1/2 theel bagoong balayan (vervang anders door trassi of vissaus)
1/2 theel zout
250 ml water
olie

Bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en zet apart. Snijd de ui in dunne reepjes, de tomaat in en de pompoen in blokjes. Snijd de courgette in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de ui, de tomaat, de balayan, de pompoen, de fava bonen en breng aan de kook.
Dan de tahu en de courgette toevoegen en meng goed en kook op laag vuur voor 10 minuten. Voeg dan de spinazie toe en kook nog zachtjes voor 3 minuten totdat alles gaar is geworden. Meng dan het zout erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073234