banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lodeh Timbul - groenten gestoofd in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lodeh Timbul
groenten gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees (borstlap)
600 ml water
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
5 groene lomboks
2 rode lomboks
1000 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
500 gr timbul/broodvrucht
4 kousenband
2 wortelen
1 eetl zout
2 theel palsmuiker
2 theel asamwater

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de lomboks in stukken. Snijd de broodvrucht in stukjes. Snijd de kousenband en de wortels in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit zacht. Dan de bumbu, de salam, de laos, de lomboks en de kokosmelk toevoegen en kook het totdat de geuren vrijkomen.
Voeg dan de broodvrucht toe en en kook deze zacht. Vervolgens de kousenband en de wortel toevoegen en kook deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen. Meng alles goed doorelkaar en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 322 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40667963