Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Lodeh udang - garnelen met groenten
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Lodeh udang
garnelen met groenten
bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr gepelde garnalen
1 aubergine
100 gr sperziebonen
1 rode paprika
1 gele paprika
100 gr witte kool
4 eetl olie
zout naar smaak
1 eetl ketjap manis
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Haluskan:
boemboe:
3 groene lomboks
1 rode lombok
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 tl trassie
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in plakjes en de overige groenten grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de groenten toe en bak dit nog 5 minuten door. Vervolgens de kokosmelk toevoegen samen met het zout en de garnalen en stoof het gerecht verder zachtjes gaar. Als laatste op smaak brengen met de ketjap.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 402 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805355