banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Lodeh Tempe Tahu - in kokosmelk gestoofde groenten met tempe en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lodeh Tempe Tahu
in kokosemelk gestoofde groenten met tempe en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tahu
200 gr tempe
1 aubergine
6 kousenband
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1000 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 kemiri noten
2 cm kunyit

Taburan:
garnering:
sjalotjes naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en tempe in blokjes. Snijd de kousenband in stukjes. Halveer de aubergine en snijd het daarna in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de tempe en de tahu goudbruin en schep het daarna uit de pan. Bak dan de kousenband en de aubergine halfgaar en schep uit de pan.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de tempe, de tahu, de aubergine en de kousenband toe en meng goed. Voeg dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en kook het al roerend gaar.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40317009