zoeken
Recente reacties

7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Kua Pad Mu - thaise nasi goreng
- Ayam Kuah Su'un - kippensoep met rijstvermicelli
- Sate Bumbon Daging Sapi - runder sate met pindasaus
- Saté Udang - saté van garnalen
- Becek Tulungagung Daging Sapi - in gekruide kokosmelk gestoofd rundvlees
- Pindasaus 2
- Kai Tom Khamin - kippensoep met kurkuma
- Ayam Goreng Special
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
Acar Terati - Lotus wortel in het zuur


Acar Terati
Lotus wortel in het zuur
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 lotus wortel
2 theel palmsuiker
250 ml witte rijstazijn
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lotus wortel in zeer dunne plakjes. Meng de palmsuiker door de azijn en schep dit door de lotus wortel. Laat het tenminste 1 dag intrekken voor gebruik.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.